VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

A harmincas férfi, kérte a mentésirányítót, hogy bocsánatkérését juttassa el a gyors reflexű bajtárshoz


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Emberek vagyunk, hibázunk. Vállalni kell a tetteinkért a felelősséget és tudni kell elnézést kérni, ha hibáztunk. Ő tudott!

“A Központi Mentőállomás kiváló gépkocsivezetője sok év alatt már kismilliószor vonult esethez a fővárosi Bajcsy Zsilinszky úton, de kijelenthetjük, erre végképp nem számíthatott. Bajtársunk gyorsaságát mi sem igazolja jobban mint,hogy kb. 3 centire állt meg az elé bevágó járműtől” – írta a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A két autó vészfékezése és a sziréna olyan hanghatást keltett még a forgalmas főúton is, hogy a gyalogosok megálltak és döbbenten nézték a rendkívüli forgalmi helyzetet.

“Ugyan sok kérdés felmerült ezt tapasztalván a mentőben ülőkben, de leginkább az, …És ezt így hogy? Akkor ezt nem volt idő feltenniük, ám a titokra mégis magyarázattal szolgált a férfi, aki a segélykérő vonalat tárcsázva kért elnézést” – írták a posztban.

Mint mondta, időben hallotta a szirénát, de arra gondolt, hogy a mentő a két álló sor közt fog érkezni.

“A harmincas férfi, valóban ijedt hangon kérte a mentésirányítót, hogy bocsánatkérését juttassa el a gyors reflexű bajtárshoz, akivel mielőbb szeretne személyesen kezet fogni.

Szerette volna azt is tudni, hogy nem került-e valaki életébe ez a hiba, de erre mentésirányító bajtársnőnk nem adhatott megnyugtató választ.

A férfit ezekben a percekben hívták vissza a Központi Mentésirányítás munkatársai, hogy megnyugtassák, a beteg állapotát nem befolyásolták az események, a mentők stabil állapotban szállították kórházba betegüket” – részletezte a történetet a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Forrás: ma.hu
Borítókép: illusztráció.

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek