VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

A harmincas férfi, kérte a mentésirányítót, hogy bocsánatkérését juttassa el a gyors reflexű bajtárshoz


SOS Mobilgumis
hirdetés

Emberek vagyunk, hibázunk. Vállalni kell a tetteinkért a felelősséget és tudni kell elnézést kérni, ha hibáztunk. Ő tudott!

“A Központi Mentőállomás kiváló gépkocsivezetője sok év alatt már kismilliószor vonult esethez a fővárosi Bajcsy Zsilinszky úton, de kijelenthetjük, erre végképp nem számíthatott. Bajtársunk gyorsaságát mi sem igazolja jobban mint,hogy kb. 3 centire állt meg az elé bevágó járműtől” – írta a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A két autó vészfékezése és a sziréna olyan hanghatást keltett még a forgalmas főúton is, hogy a gyalogosok megálltak és döbbenten nézték a rendkívüli forgalmi helyzetet.

“Ugyan sok kérdés felmerült ezt tapasztalván a mentőben ülőkben, de leginkább az, …És ezt így hogy? Akkor ezt nem volt idő feltenniük, ám a titokra mégis magyarázattal szolgált a férfi, aki a segélykérő vonalat tárcsázva kért elnézést” – írták a posztban.

Mint mondta, időben hallotta a szirénát, de arra gondolt, hogy a mentő a két álló sor közt fog érkezni.

“A harmincas férfi, valóban ijedt hangon kérte a mentésirányítót, hogy bocsánatkérését juttassa el a gyors reflexű bajtárshoz, akivel mielőbb szeretne személyesen kezet fogni.

Szerette volna azt is tudni, hogy nem került-e valaki életébe ez a hiba, de erre mentésirányító bajtársnőnk nem adhatott megnyugtató választ.

A férfit ezekben a percekben hívták vissza a Központi Mentésirányítás munkatársai, hogy megnyugtassák, a beteg állapotát nem befolyásolták az események, a mentők stabil állapotban szállították kórházba betegüket” – részletezte a történetet a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Forrás: ma.hu
Borítókép: illusztráció.

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Cégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek