Hírek
VIDEÓ: A harmadik emeletről zuhant le egy részeg sofőr az autójával Oroszországban
VIDEÓ: A harmadik emeletről zuhant le egy részeg sofőr az autójával Oroszországban
Hirdetés

Egy nyolcszintes parkolóház harmadik emeletéről, körülbelül 13 méteres magasságból, zuhant az utcára egy Volkswagen Touareg a minap Moszkvában. – szúrta ki a Totalcar.

Csodával határos módon az SUV-t vezető Jevgenyij Szamko karcolás nélkül úszta meg az esést. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, de a közeli térfigyelő kamera felvételei alapján úgy tűnik, hogy a sofőr nem próbálta megállítani az autót, mielőtt az átszakította a parkolóház korlátját. Bár a korlát kissé lassított az autón, de a zuhanást nem tudta megakadályozni.

A Touareg viszont jól vizsgázott. Azon túl, hogy megmentette a sofőrt, gyakorlatilag csak az eleje és a teteje sérült. Ráadásul a hobbiterepjáró a zuhanás után a kerekein állt meg, így könnyedén ki tudott belőle szállni Szamko. Az úriembert megvizsgálták a kiérkező mentők, de az ijedtségen kívül más baja nem esett, ezért nem szállították kórházba. Viszont a rendőrök megszondáztatták és megállapították, hogy erősen ittas volt. Még vizsgálják a baleset körülményeit, és a sofőr ellen ittasvezetés miatt eljárást indítottak.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés