Gondolkodtató
A Harley-Davidson fesztivál miatt több ezer motorosra lehet számítani a hétvégén
A Harley-Davidson fesztivál miatt több ezer motorosra lehet számítani a hétvégén
Hirdetés

Budapesten a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiválja miatt több ezer motorosra lehet számítani június 22-25. között.

Az MTI jelentése szerint az M0-s és M2-es autóúton, valamint az M5-ös, M6-os, M1-M7-es autópályák bevezető szakaszain, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főúton, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjain fokozott motoros forgalomra kell számítani.

A fesztivál keretében szerveznek vezetett túrákat Budapestről több ponton keresztül, beleértve a Balaton-felvidéket, az Alföldet, Egert, a Cserhát hegységet, Dobogókőt, a Vértes-hegység térségét és a Dunakanyart.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az utinform.hu weboldalon az ideiglenes korlátozásokkal kapcsolatos aktuális forgalmi helyzetről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közölte, hogy szombaton ideiglenesen lezárják a Szabadság és a Margit hidat a motoros fesztivál miatt. Emellett lezárásokra kell számítani a Dózsa György úton, a Rákóczi úton, a Múzeum és a Vámház körúton, a Gundel Károly úton, az Állatkerti körúton, a Teréz és a Szent István körúton, a Hermina és a Stefánia úton, valamint az Ajtósi Dürer soron is.

Borítókép: illusztráció
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés