VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

A biztonsági öv használatát ellenőrizte a rendőrség, Megdöbbentő adatok születtek

SOS Mobilgumis hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai polgárőrökkel közösen preventív jelleggel ellenőrizték a közlekedők körében a biztonsági öv használatát 2018. január 26-án- írja a police.hu

A nyírbátori rendőrök felmérésének eredményei szerint a közlekedőknek csak a 66 %-a használta menet közben a biztonsági övet.

A kapitányság illetékességi területén található fő közlekedési útvonalak lakott területen kívüli szakaszain végzett felmérés eredményei szerint 2280 esetből mindössze 1506 esetben (66 %) használták a közlekedők menet közben a biztonsági övet.

Voltak olyan útszakaszok, ahol mindössze a közlekedők 41 %-a kötötte be magát, pedig a jogszabályi kötelezettségen túl tény, hogy amennyiben valaki használja a biztonsági övet, egy esetleges közlekedési baleset bekövetkezésekor kisebb súlyú sérülést szenvedhet el, mintha a passzív biztonsági eszköz használata nélkül közlekedett volna. A biztonsági öv akár életet is menthet!

A felmérés eredményeire tekintettel a közlekedők a jövőben intenzívebb rendőri ellenőrzésekre számíthatnak a megye közútjain!

Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/felmertek-a-kozlekedok-koreben-a#

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK
CÉGED
KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner
PR cikk
Termék, szolgáltatás bemutatás
(Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot
ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?