A becsatolt biztonsági öv menthette meg a gyorsan hajtó Tiger Woodsot

A becsatolt biztonsági öv menthette meg a gyorsan hajtó Tiger Woodsot

2021-02-24 Facebook

Kórházba került Tiger Woods, miután autóbaleset szenvedett Los Angelesben − írja a Variety.

A 45 éves golfozó helyi idő szerint kedden hét órakor borult fel a kocsijával, amelyből tűzoltók vágták ki. A Golf Digest szaklap elérte Woods ügynökét, aki elmondta, hogy a játékos többszörös lábsérülést szenvedett, meg kellett műteni. Az operáció keretében a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal – írja az MTI.

Az autóban csak Tiger Woods utazott, más jármű nem érintett a karambolban. A balesetben az autó kisodródott és felborult, a jármű teljesen összetört. Az esetet vizsgálják.

A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.


A CNN úgy tudja, Tiger Woods balesetekor a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel haladt egy kanyargós lejtőn, ahol egyébként is sok a baleset. Mindazonáltal eszméleténél maradt az eset után is, képes volt kommunikálni, sérülése nem életveszélyes. Biztonsági öve be volt kapcsolva, a légzsákok pedig működésbe léptek, Alex Villanueva seriff szerint ez menthette meg az életét.

A rendőrség a szerencsétlenség körülményeit még vizsgálja, de egyelőre nem talált arra vonatkozóan bizonyítékot, hogy Tiger Woods bármilyen tudatmódosító szer vagy alkohol befolyásoltsága alatt állt volna.

Forrás: Index


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés