Hirdetés

Hírek
Megszólalt a BMW tulajdonosának rokona az Alsónémedi balesettel kapcsolatban
Megszólalt a BMW tulajdonosának rokona az Alsónémedi balesettel kapcsolatban
Hirdetés

Újabb információkat derített ki a Bors arról a két férfiról, akik a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-ben ültek. – szúrta ki az Index.

Az autó tulajdonosa a karambol idején az anyósülésen ült a vele közeli rokonságban álló sofőr mellett. A BMW vezetője agyrázkódást kapott, míg utasának eltört a combcsontja, de őt már kiengedték a kórházból.

Hirdetés

A lap szerint a baleset idején a sofőr alkoholt és kábítószert sem fogyasztott.

Mint írták, a tragédia óta bujkál az autó tulajdonosa, mivel rengeteg fenyegető üzenetet kapott.

Nagynénje viszont hajlandó volt nyilatkozni. A Bors kérdésére elmondta, hogy az erdélyi Ozsdoláról érkezett család egyik része Alsónémedin, míg a másik Dunaharasztin lakik. A nő szerint unokaöccse becsületesen megdolgozott a pénzéért, mivel krumplit, káposztát és salátát szedett.

„Meglátogattuk a lakásán. Nagyon rossz az állapota lelkileg és fizikailag is, hiszen egyrészt megviseli a kisfiú halála, másrészt a balesetben eltört a lába. Komoly fájdalmai vannak, nem tud járni. Sajnálja a történteket. A baleset közvetlen előzményéről elmondta, hogy nem látta a művésznő érkező autóját. Ha látja, biztos szól […] hogy álljon meg!” – idézte fel a lapnak.

A lapnak nyilatkozó asszony szerint fiatal rokona mélyen vallásos, és jó nevelést kapott. Véleménye szerint a fiúk rossz helyzetbe kerültek, és talán nem is tudják feldolgozni a tragédiát.

Megjegyezte, hogy unokaöccsének felesége és egy gyermeke van, így egy börtönbüntetés az egész életét tönkretenné. Állítása szerint a fiatal nemrég szerezte meg a jogosítványát, a BMW-t pedig az édesapjától kapta. A nő szerint mindketten rosszul érzik magukat a történtek miatt.

Hirdetés

Kivel nem történik baleset? Ezt őszintén kérdezem. Ilyen szörnyűség bárkivel előfordulhat

– mondta.

A rendőrség halált okozó baleset ügyében indított nyomozást. A büntető törvénykönyv szerint aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével másnak maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy halált okoz, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Dr. Herpy Miklós, kifejezetten közlekedésekkel ügyekkel foglalkozó ügyvéd szerint nem felelős a színésznő a balesetben:

Dr. Herpy: REAKCIÓ az Alsónémedi balesetre. Sallai Nóra színésznő hibás? Megtévesztő sebesség

Dr. Herpy Miklóssal, a megtévesztő sebesség nevű fogalomról forgattunk anyagot, amikor 2024 szeptember 27-én Sallai Nóra színésznővel és 5 éves kisfiával ezzel a fogalommal összefüggő baleset megtörtént Alsónémediben. A konkrét esettől függetlenül szólalt meg a témában Dr. Major Róbert és Dr. Melegh Gábor, akik a témakör kifejezett szakértői.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés