Hirdetés

Hírek
Kocsi volt a jeled oviban, kedvenc filmed A szállító? Itt a lehetőség, hogy azt csináld, amit szeretsz!
Kocsi volt a jeled oviban, kedvenc filmed A szállító? Itt a lehetőség, hogy azt csináld, amit szeretsz!
Hirdetés

Már gyerekként is arról álmodtál, hogy egy nap autókat, vagy akár nagy kamionokat fogsz vezetni? Odavagy mindenért, ami a kocsikról szól, legyen az film vagy sport, de az utcán is kapásból felismersz minden márkát? Szállítóként, fuvarozóként szelheted az utakat, és még fizetség is járni fog érte!

Szállító, fuvarozói állások Budapesten és Debrecenben

Magyarország két legnagyobb városa több szempontból is olyan gazdasági központok, ahol a munkahelyeket tekintve bőven megéri szétnézni az aktuális lehetőségek iránt. A legnagyobb vidéki térségben is például szinte mindig adódnak szállító, fuvarozó munkalehetőségek Debrecen városában, melyekre gyorsan és egyszerűen jelentkezhetünk a helyi álláskereső Debrecenallas.hu oldalán, Budapesten pedig akár nemzetközi szállítmányozási pozíciók is jó eséllyel betölthetőek – ezekre a BudapestAllas.hu felületén adhatjuk le érdeklődésünket.

Álláskeresés, jelentkezés, felvételi – a munkába állás menete

Amennyiben szállítói állást keresel, az első lépés természetesen a megfelelő, ideális pozíció kiválasztása. A legnagyobb álláskereső oldalakon ma az internet segítségével sokkal jobbak az esélyeink, de érdemes szétnézni a helyi logisztikai és szállítmányozási cégek tájékán, weboldalain is. Amire általában szükség lesz, az a releváns, érvényes jogosítvány (pl. B, C+E, D kategória), illetve egyéb vizsgák megléte (pl. GKI, PÁV stb.). A felvételi folyamat része lehet továbbá a tesztvezetés és személyes interjú is, ahol a munkáltató meggyőzödik a sofőr alkalmasságáról és szakértelméről.

Miért érdemes a logisztika és szállítmányozás, fuvarozás területén munkát vállalni?

Stabil, változatos munkahely, kiszámítható jövedelem – mindezek nem sablonok a logisztikai és szállítmányozási világban. Ráadásul a kereskedelem sosem látott növekedésben van, amit mára az online vásárlások és rendelések is csak elősegítettek. Munka tehát mindig, szó szerint éjjel-nappal van, megállás nélkül. A nagyobb hazai vagy nemzetközi cégek (amelyek közül több is képviselteti magát Budapesten és Debrecenben) közül pedig több is magasabb fizetéseket, juttatásokat, kedvezményeket biztosít a munkavállalók számára. Egyes sofőrök, fuvarozók (pl. kamionsofőrök) pedig köztudottan jól tudnak keresni.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés