Hirdetés

Hírek
Súlyos baleset érte Orbán Viktor konvoját, meghalt egy rendőr
Súlyos baleset érte Orbán Viktor konvoját, meghalt egy rendőr
Hirdetés

Baleset érte Orbán Viktor miniszterelnök konvoját Németországban. Az ütközésben egy rendőr meghalt, egy másik pedig megsérült. – számolt be róla az Index.

A miniszterelnök a repülőtérre tartott, amikor a kíséretéhez tartozó két motoros rendőr összeütközött egy autóval. A balesetben egy rendőr meghalt, egy másik pedig megsérült – számolt be Bild német lap.

Hirdetés

A baleset 11 óra 15 perc körül történt, a stuttgarti Degerloch városrészben lévő Albplatzon. A jelenlegi információk szerint a balesetet egy 69 éves nő okozta, aki figyelmen kívül hagyta az elnöki autókonvojnak kijelölt útzárat, és áthajtott rajta. A tilos jelzés ellenére kanyarodott balra, majd elütött egy 61 éves motoros rendőrt, aki Orbán Viktor autóját kísérte.

Az ütközés következtében a rendőrmotor nekicsapódott egy másik kísérő rendőrmotorosnak.  A balesetben mindkét rendőr súlyosan megsérült. A 61 éves rendőr később a kórházban életét vesztette.

Markus Eisenbraun stuttgarti rendőrfőkapitány a lapnak úgy nyilatkozott: „az egész stuttgarti rendőrséget mélységesen megdöbbentette a kollégáikat ért baleset”.

Mint arról az Index is beszámolt, Orbán Viktor előző este a stuttgarti stadionban nézte végig a magyar válogatott Skócia elleni meccsét. A miniszterelnök a baleset után pár órával már Rómából posztolt, ahol Giorgia Meloni olasz kormányfővel tárgyalt.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés