Hirdetés

Gondolkodtató
Esztergomi üldözés: Egy betonoszlop vetett véget az ittas sofőr ámokfutásának
Esztergomi üldözés: Egy betonoszlop vetett véget az ittas sofőr ámokfutásának
Hirdetés

Az ittas sofőr nem állt meg a rendőrök jelzésére, Esztergomból egészen Tokodaltáróig menekült, végül egy betonoszlop állította meg.

Ittas járművezetés vétsége és más bűncselekmények miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a rendőrök fény-és hangjelzéseire nem állt meg Esztergomban, előlük kilométereken keresztül menekült.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, és közúti járművezetéstől eltiltásra ítélje. – tudta meg a kemma.hu, Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől

A vádirat szerint a férfit a bíróság eltiltotta a vezetéstől, ennek ellenére az elkövető 2021. július 26-án késő este Esztergomban gépkocsit vezetett. A férfi a járművezetés előtt alkoholt és amfetamint fogyasztott, a gépkocsira cseh honosságú rendszámot szerelt fel.

Az elkövető a járművezetés során észrevett egy rendőrautót, és menekülni kezdett, az őt követő rendőrautó hang-és fényjelzéseire nem állt meg. A férfi a járművel Esztergomból a 117-es útra, majd innen Táton keresztül Tokodaltáróra hajtott. Végül egy oszlopnak ütközött, az utasával kiszállt az autóból, elszaladt, rövid időn belül a rendőrök elfogták.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés