Hirdetés

Hírek
Szándékosan sodort el egy forgalomirányítót a dühös autós
Szándékosan sodort el egy forgalomirányítót a dühös autós
Hirdetés

Szombathelyen, a Paragvári utcában szabadultak el az indulatok még szerdán. Az utcába mindkét irányból behajtani tilos (kivéve építési- és célforgalom). Egy audis -sok más autóssal egyetemben – fittyet hányva a szabályra behajtott, őt állította meg a munkáját végző forgalomirányító férfi – közölte a 112press.

A gépkocsi vezetője ezt kifogásolta és keresetlen szavak kíséretében közölte, hogy egy tárcsás férfi neki nem mondja meg, hova mehet és hova nem, majd ezután a gázra lépett, de a forgalomirányító nem állt félre.

Ekkor a gépkocsi vezetője kiszállt az autóból, de erre már egy építőmunkás is odament, mire a férfi visszaült a kocsiba és szidni kezdte a férfi édesanyját.

Anyám 11 éve meghalt, 95 éves korában. Egy becsületes, tisztességes asszony volt, őt ne kurvázza le senki! Elismerem, hogy elborult az agyam és rácsaptam a tárcsával az Audira. A sofőr gázt adott és elsodort. A földre estem. Ennyi történt „- nyilatkozta a férfi.

Hirdetés

„Az elmúlt napokban rengeteg konfliktus volt ebben az utcában, mert a sofőrök nem értik meg, hogy az nem célforgalom, ha az 5 kilométerre található bolthoz erre vezet a legrövidebb út, vagy másik városrészbe mennek haza és ezt az utat szokták meg.

 A munkásokat is veszélyeztetik azok, akik megszokásból behajtanak és még a sebességkorlátozás sem érdekli őket. Örülnek, hogy üres az út és nyomják neki.

-folytatta.

Forrás: 112press

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés