Hirdetés

Hírek
A Magyar Közút legújabb videójától az egekbe szökik a cukiság faktor
A Magyar Közút legújabb videójától az egekbe szökik a cukiság faktor
Hirdetés

Nemrég a jászberényi mérnökségük munkatársai előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő út felújítása kapcsán, amikor az egyik kolléga furcsa, nyöszörgő hangokat hallott a szikkasztó árok irányából. A helyszínt tüzetesebben áttekintve a videón is látható kiskutyára lelt, sajnos a már élettelen testvére társaságában.

A hőségre való tekintettel azonnal árnyékos helyre helyezték a kiskutyát a kollégák, friss vízzel is megitatták, majd beszállították a mérnökség telephelyére.

A mérnökség teljes állománya úgy döntött, hogy a kis árva mostantól a mérnökség kötelékébe fog tartozni, hiszen ahogy a mondásuk is tarja ” Mi egy nagy család vagyunk”. Az elhatározást tettek követték, másnap soron kívül állatorvosi vizsgálatra vitték a picit, ahol megállapították, hogy egy egészséges, kb. 4 hetes, 930 gramm súlyú kiskutya gazdái lettek.

Széles körű összefogás eredményeként megfelelő eledelekkel, orvosi tanácsra laktózmentes tejjel és a kényelmét szolgáló játékokkal, tárgyakkal látták el.

A kutyusnak még nevet kell adni. Természetesen a Magyar Közút munkatársainak már van névötlete, nem is egy hanem mindjárt három, ezért úgy döntöttek, hogy szavazásra dobják hivatalos Facebook oldalunkon, ahol Július 25-ig tudtok szavazni a nektek leginkább tetsző névre.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés