Hirdetés

Hírek
Így csapott villám egy autóba Floridában
Így csapott villám egy autóba Floridában
Hirdetés

Egy floridai sofőr azt mondja, örül, hogy életben van, miután az autójába villám csapott az autópályán – a látványos természeti jelenségről a mögötte utazó felesége videót is készített.

Edward Whalen július 1-jén az I-75-ös jelzésű sztrádán közlekedett, amikor egy villám belecsapott a furgonjába, lángokat és szikrákat szórva.

Felesége, Michaelle, aki Whalen mögött utazott, éppen a zivatart filmezte, és véletlenül rögzítette az eseményt a kamerával.

„Érezni lehetett egy enyhe zúgást az autóban, amikor a villám eltalált minket, és akkor a legidősebb lányom, aki az anyósülésen foglalt helyet, ijedtében félig az ölembe ugrott, és sikoltozott. A villámcsapás után eléggé össze voltunk zavarodva, még a fejünk is megfájdult. Az autóm elektronikája pedig megadta magát”

– idézte Whalent a TODAY Show., amit az Index szúrt ki.

Hirdetés

A villámcsapások általában súlyos károkat okoznak az autókban az amerikai Nemzeti Meteorológiai Szolgálat (NWS) szerint, gyakran megsütik az elektromos rendszert, betörik az ablakokat, és tönkreteszik a gumiabroncsokat. – írja a portál.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés