Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Óriás karácsonyfává alakul a Megyeri híd pár napra
VIDEÓ: Óriás karácsonyfává alakul a Megyeri híd pár napra
Hirdetés

Három napra az ország legnagyobb köztéri karácsonyfájává varázsolják a főváros melletti Megyeri hidat – adta hírül a Magyar Közút.

A híd pesti hídfő felőli pilonja és ferdekábelei december 21-23. között, minden nap 16 és 24 óra között speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa a 100 méter, vagyis 35 emelet magas, monumentális építményből.

Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet, hogy vezetés közben semmiképpen se fotózzanak és a leállósáv használata is szigorúan tilos (kivéve műszaki hiba esetén).

Figyelmesen, a követési távolságot betartva haladjanak át a hídon, erre a pályán lévő digitális kijelzőinken is külön felhívják a figyelmet. Aki pedig nem csupán a hídon áthaladva szeretné szemügyre venni az ország legnagyobb karácsonyfáját, annak javasolják, hogy a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig az útbaigazító táblák segítségével mindenki könnyedén és legfőképp biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthat a hídra.

A díszvilágítás idején az Országos Polgárőr Szövetség járőrei folyamatos szolgálatot teljesítenek majd a hídon, az útpályán és a járdakonzolokon is az ott tartózkodók biztonsága érdekében, míg a Közút szakemberei a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik majd.

Hirdetés

 

Forrás: Magyar Közút

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés