Hirdetés

Hírek
30 éve próbál jogsit szerezni egy nő sikertelenül – Már több, mint 1000 vezetési leckén van túl
30 éve próbál jogsit szerezni egy nő sikertelenül – Már több, mint 1000 vezetési leckén van túl
Hirdetés

30 éve próbálkozik megszerezni a jogosítványt egy brit anyuka, mindeddig sikertelenül.

Már 17 éves kora óta próbálkozik a nő megszerezni a jogosítványt, de ez idáig sikertelenül, még a vizsgáig sem sikerült eljutnia soha – szúrta ki a vezess.hu az esetet.  A bedfordshire-i Isabelle Stedman már közel 10.000 fontot költött vezetési tanfolyamokra, ám minden alkalommal, amikor a volán mögé ül úgy érzi, mintha az első alkalom lenne.

A problémát az okozza, hogy amikor vezetni próbál, különös idegesség lesz úrrá rajta és ilyenkor gyakran néhány pillanatra elveszti az eszméletét is.

Különösen igaz ez akkor, amikor egy körforgalomhoz közelít.

A ladbible.com-nak nyilatkozó nő elmondta, hogy nagyon vágyik arra, hogy végre vezethessen, elvihesse a lányát az egyetemre, gond nélkül meglátogathassa családtagjait, de úgy érzi, hogy ez sosem fog sikerülni.

„A gyermekeim biztosan előbb le fognak vizsgázni, mint én”- tette hozzá Isabelle, akinek saját bevallása szerint az egyik legtraumatikusabb esete akkor történt, amikor egy egyhetes intenzív tanfolyamon megközelített egy körforgalmat.

„…Elértem a tanfolyam harmadik napját, és idegesen közeledtem a körforgalomhoz , ekkor éreztem, hogy el fogok ájulni…”

Ezután pillanatok alatt az út szélén találta magát autójával, az oktatónak kellett megragadnia a kormányt, amikor a nő eszméletét vesztette.

Hirdetés

„Zokogtam a félelemtől és a csalódottságtól – csak hazamentem és órákat aludtam utána, mert az egész élmény teljesen kimerített.” – folytatta.

Isabelle gyerekei is már tanulnak vezetni, nekik egyelőre problémamentesen megy a gyakorlás. Az anyuka nem adja fel a próbálkozást. Nem utál vezetni és szeretné, hogy egyszer sikerüljön végre megszereznie a jogosítványt, bár úgy érzi, az a nap sosem fog eljönni.

 

Borítókép illusztráció: Peter Fazekas fotója a Pexels oldaláról / Forrás: ladbible.com

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés