Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Ez a mentalitás az, ami társadalmilag is gáz, autózástól függetlenül
VIDEÓ: Ez a mentalitás az, ami társadalmilag is gáz, autózástól függetlenül
Hirdetés

Bicskanyitogató és gusztustalan az a tudatos magatartás, amit a videón látunk és teljesen mindegy az autó márkája!

Nincs mese, ez egy életstílus, egy „nagypofa kultúra„, ami sajnos virágzik hazánkban.

Aki sokat utazik megerősítheti, hogy sajnos egyre több helyről (akár a környező országokból) hallani, érezni, hogy sajnos ezzel a viselkedéssel kezdik a magyarokat azonosítani, ami szerintünk iszonyat gáz.

VIDEÓ: Egy igazi tahó ezt inkább SUV-val csinálja. Az való erre 🙂 – Bp-i Autósok Közössége

Hungarikum?

Sajnos nem a köznyelvben emlegetett gulyásleves, bajai halászlé terjed rólunk a világban, hanem a :

MIVAN??? SZÁJJÁKI KÖCCCSÖÖÖG!!! , meg hasonlók ugaranak be rólunk a környező országokban is, akaratlanul is azonosítva ezzel a magyarokat összességében.

Jó lenne, ha ez a viselkedés gáz lenne és az ilyen figurákat kivetné magából a társadalom. Talán kevesebb érthetetlen halálos balesetről is kéne beszámolnunk szinte naponta.

Erőt és kitartás kívánunk annak, a még gondolkodó, értelmiségibb, józan rétegnek, akik ezzel a cikkel tudnak azonosulni.

Hiszünk abban, hogy ez változhat! Tenni fogunk érte továbbra is.

Mivel időről-időre a legaktívabb Facebook oldal vagyunk autós témában, ezért van rá esélyünk, hogy sok fülbe eljussanak az általatok felvetett gondolatok, bicskanyitogató, aráctlan esetek.

Számítunk rátok továbbra is!

„A XI. kerület Fehérvári úton haladtunk a belváros irányába, normál városi tempóval. Már a Kondorosi útnál észrevettem, hogy a mögöttem lévő BMW-s nem igazán tartja be a követési távolságot, nem is beszélve a kézben való telefonállásról… (Sajna erről nincs videóm, csak itthon vettem észre hogy szét volt húzva a hátsó kamera. :(, pedig postoltam volna azt is ) A kedves sofőr kollega a Fehervári út – Csurgói út kereszteződésnél úgy gondolta, hogy ő inkább siet és a balra kanyarodó sávban megelőz és majdnem neki lök az út jobb oldalán parkoló autóknak. Persze ezek után még a Fehérvári – Andor utca sarkán is startolt egyet majdnem elütve egy biciklist. Nem igazán értem miért volt szükség, egy ennyire értelmetlen, felelőtlen, veszélyes manővernek. Igazán szeretném tudni az ilyen embernek ilyenkor mi jár a fejében.” – írja olvasónk
Hirdetés


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés