Hirdetés

Gondolkodtató
Úgy volt, hogy egyelőre nem, de mégis leáll az esztergomi Suzuki gyár is
Úgy volt, hogy egyelőre nem, de mégis leáll az esztergomi Suzuki gyár is
Hirdetés

A koronavírus járvány terjedésének növekvő kockázata miatt munkatársaink egészségének és biztonságának védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. vezetése 2020. március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntött

– jelentette be az autógyártó.

Valamennyi munkatársunknak köszönjük a kialakult helyzet rugalmas és együttműködő kezelését. A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket. Bízunk benne, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalatunk a lehető leghamarabb visszaállhasson a korábban megszokott működésre

– zárul a közlemény.

Hirdetés

AZ ÜZEM HÉTFŐTŐL TERVEZETT LEÁLLÁSA 3200 DOLGOZÓT ÉRINT.

A leállás bejelentése nem volt váratlan, hiszen a járvány mind a munkaerő, mind a beszállítók szintjén komoly fennakadásokat okoz, ráadásul a sok embert egy légtérben foglalkoztató összeszerelő üzemek komoly fertőzési kockázattal járnak. – írja az index.

Pár nappal ezelőtt már komoly átszervezéseket jelentettek be, akkor úgy döntöttek, hogy a gyárban nem lesz esti műszak, a gyakornokokat elküldik, nem járnak a céges buszok Budapestről és Szlovákiából. Ezután jelentették be a teljes leállást.

A koronavírus-járvány okozta gondok miatt az elmúlt napokban már több magyarországi autógyár is bejelentette a leállást. A szentgotthárdi Opel motorgyár és a győri Audi-gyár is leállította a termelést.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés