Hirdetés

Hírek
Videó – Bemutatták a Tesla teljesen önvezető rendszerét
Videó – Bemutatták a Tesla teljesen önvezető rendszerét
Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este tartották a Tesla Autonomy Day-t, ahol lehullt a lepel a Tesla legújabb, saját gyártású Full Self-Driving (FSD) számítógépről. 

Az e-cars.hu beszámolója alapján befektetőnek szánt napon nagyon sok érdekes téma előkerült, de talán a legérdekesebb az volt mikor az előadások után

a Tesla bemutatta a legújabb FSD számítógépe által működtetett saját önvezető rendszerét. A pálya egy olyan hurkot tartalmaz melyben megtalálható az autópálya, valamint néhány kereszteződés is – e-cars.hu

Erre a jelenlegi 2.5-ös hardverrel ellátott Autopilot nem képes. Igaz, az itt bemutatott videó nagyban hasonlít a már 2016-ban megjelent önvezető demóhoz, de ez mégis más. 

Jól látható, hogy teljesen új grafikát is kapott a kijelző. Kékkel mutatja a sávot, melyre átsorol a Model 3. Továbbá a kijelzőn a jármű renderelése is teljesen más mint a jelenlegi 2.5-ös hardverrrel ellátott modellekben.

Viszont a fő attrakció, hogy a “Navigate on Autopilot-al” történő vezetés közben az autó nem erőlködik, hogy fogjuk meg a kormányt!

Forrás: e-cars.hu

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés