Hirdetés

Hírek
Fotók – Több autót is rommá törtek a rakpart rossz oldalán közelekő Brit turisták
Fotók – Több autót is rommá törtek a rakpart rossz oldalán közelekő Brit turisták
Hirdetés

Egy 25 éves brit állampolgár és két utasa 2018. augusztus 5-én kora reggel egy bérelt autóval közlekedett Budapest 5. kerületében, a Pesti alsó rakparton, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra és összeütközött három, szabályosan közlekedő járművel.

A baleset után a három brit férfi kiszállt az összetört autóból és az adataik hátrahagyása, illetve segítségnyújtás nélkül elsétáltak a helyszínről. A balesetben két személy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A kiérkező rendőrök a brit állampolgárok autójában három pakett kábítószergyanús zöld növényi törmeléket is találtak. A nyomozók azonosították a három férfit és még aznap délután Budapest 13. kerületében elfogták őket abban az autókölcsönzőben, ahonnan az autót bérelték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a brit állampolgárokat őrizetbe vételük mellett segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/forditott-kozlekedes#2

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés