Hirdetés

Gondolkodtató
Kihalt úton autózott a sofőr, ilyen balesetre nem számított – videó
Kihalt úton autózott a sofőr, ilyen balesetre nem számított – videó
Hirdetés

A békés úton a legkevésbé sem számított rá a sofőr, hogy hamarosan mentőhelikoptert kell hívnia.

Nincs is annál megnyugtatóbb érzés egy autós számára, mint amikor a városi zsúfoltságból kiszakadva végre olyan utakon autózhat, ahol semmi más nem veszi körbe őt, csak a táj. Ehhez még csak off-road autó sem kell, elég egy olyan utat választani, ami keresztül szeli a környzetet. Ilyenkor az ember hajlamos belefeledkezni a gondolataiba, és csak élvezni a stressz- és balesetmentes autózás örömeit. Az alábbi videóban látható autósnak viszont egészen más véget ért az autózása.

A sofőr még december 8-án készítette a felvételt (az időbélyegző nem a helyes dátumot mutatja), az új-zélandi 6-os úton, ami a déli sziget északi felében fut keresztül. Az úton szemmel láthatólag épp egy lélek sem járt, a távolban, egy kanyarból azonban feltűnt egy SUV.

Elsőre úgy tűnt, minden rendben, ám az autó egyik pillanatról a másikra letért az útról, majd nagy sebességgel nekihajtott egy bekötőútnak, ami megdobta a kocsit.

Az autó a videót készítő sofőr leírása szerint kétszer megpördült, mire megállt, a vezetőjéhez pedig mentőhelikoptert kellett hívni.

Azt nem tudni, a balesetet pontosan mi okozta, de könnyen lehet, hogy a sofőr elaludt vagy rosszul lett a volánnál, de az is előfordulhat, hogy a mobilját nyomkodta.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20180115_baleset_autos_video

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés