Velünk tartasz?700 millió forintot oszt szét az egyik hazai biztosító az ügyfelek között

700 millió forintot oszt szét az egyik hazai biztosító az ügyfelek között

2020-12-30 Facebook
hirdetés

Azzal indokolják a gesztust, hogy 2020-ban a Covid járvány miatt csökkent az autóhasználat és emiatt a balesetek száma is visszaesett.

A Groupama a közleményben azt írta, 2020-ban, különösen a csaknem két hónapig tartó kijárási korlátozások idején csökkent a lakosság autóhasználata, így a balesetek száma is visszaesett, ezért a biztosító úgy döntött, akkor lehet méltányos kgfb-s ügyfeleivel, ha számukra felajánl egy egyszeri összeget.

2021 január első hetétől február végéig választhatnak majd az ügyfelek, hogy a biztosító utalja át számukra a felajánlott összeget vagy kérhetik annak beszámítását a meglévő kgfb-szerződésük alapján fennálló díjfizetési kötelezettségükbe, de rendelkezhetnek arról is, hogy a biztosító az összeget jótékony célra használja fel az akció indulásáig kijelölt szervezet számára.

A biztosító a több mint 700 millió forintot a mintegy 250 ezer, egyedi kgfb-szerződéssel rendelkező ügyfelének úgy ajánlja fel, hogy az összeget az ügyfelek december 28-án hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (kgfb) egyhavi díjrészével arányosan osztják fel. Így a felajánlás összege

hirdetés

A személyautó üzembentartók esetében jellemzően 1500-4500, míg tehergépkocsik esetében 2500-7500 forint között van.

A felajánlás minden gépjárműtípus esetén jár, és minden magánszemély, egyéni vállalkozó, vállalkozás, jogi személy üzembentartó megkaphatja, aki december 28-án hatályos – és 2021. január 1-jével nem felmondott – egyedi, határozatlan idejű kgfb-szerződéssel rendelkezik a Groupama Biztosítónál.

Az ügyfelek a biztosító honlapjáról is elérhető online felületen találhatják majd meg a részletes információkat, és itt jelölhetik be azt is, hogy a rendelkezésükre álló megoldások közül melyiket választják.

Forrás: Origo , Borítókép: illusztráció


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: