Hirdetés

Gondolkodtató
55 éve sofőr ez a férfi, és még egyetlen balesete sem volt – most elárulja a titkát
55 éve sofőr ez a férfi, és még egyetlen balesete sem volt – most elárulja a titkát
Hirdetés

Tom Camp Detroit külvárosában hordja a csomagokat – már 55 éve. A volt tengerészgyalogosnak öt és fél évtized alatt egyetlen balesete sem volt.

Különleges évfordulót ünnepelhettek nemrég az amerikai UPS csomagküldő szolgálatnál. Az egyik detroiti alkalmazottjuk, Tom Camp ugyanis nemcsak, hogy 55 éve dolgozik a cégnek, de az elmúlt öt és fél évtizedben egyetlen balesete sem volt.

A férfi 1962-ben kezdett el dolgozni, korábban tengerészgyalogosként szolgált az amerikai hadseregben. Hogy ez pontosan mit jelent, azt jól érzékelteti, hogy amikor Camp munkába állt, a The Beatles nevet még szinte senki sem ismerte. A férfi azóta Detroit külvárosában szállítja a csomagokat, a UPS szeirnt pedig azért is nagy szó a balesetmentessége, mert Detroitban meglehetősen gyakoriak a közlekedési incidensek.

© UPS

Camp szerint a titok abban rejlik, hogy vezetés közben azt kell feltételezni, a közlekedés többi résztvevője jóval kevsébé körültekintő. „Ha azt feltételezed, hogy a másik volánnál ülő sofőr álmodozik, akkor máris lépéselőnyben vagy hozzá képest” – mondta az ünnepelt.

© UPS

A cég az ünnepség alkalmából teljesen helyreállítatta azt a furgont, amit legelőször vezetett Camp, a tiszteletére pedig Tom Camp Special-nek keresztelték.

© UPS
© UPS

A férfi azt mondja, 77 évesen is remekül érzi magát a volán mögött, és amíg el tudja látni a feladatát, nem szeretne nyugdíjba menni.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171021_ups_balesetmentes_sofor

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés