VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

500 méter hosszú alagút lesz Sopronnál


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Egyre közelebbi a várost elkerülő gyorsút építésének rajtja, amelynek leglátványosabb része a Bécsi domb nevű terület alatt átvezető alagút lesz.

Mérnököt és műszaki ellenőrt keres közbeszerzési eljárásban a nemzeti infrastruktúra-fejlesztő a Csornától Sopronon át a magyar-osztrák határig tartó gyorsforgalmi út építéséhez – írja az inforadio.hu.

Az M85-ös nevű út ezen szakaszának előkészítése nem sokkal az után indulna, hogy elkészült a Győrt Szombathellyel összekötő M86-os. Az összesen 67,4 kilométeres útszakaszok tervezési feladatait már elnyerte az Utiber Közúti Beruházó Kft., a Főmterv Zrt. és az Unitef’83 Zrt. közös ajánlattevőként.

A négysávos út Csorna és Sopron között: Farád, Rábatamási, Jobaháza, Bogyoszló, Szárföld, Babót, Kapuvár, Vitnyéd, Fertőendréd, Fertőszentmiklós, Röjtökmuzsaj, Ebergőc, Nagylózs, Pinnye, Pereszteg, Nagycenk, Kópháza és Sopron településeket köti majd össze.

Ezen a térképen látható a soproni elkerülő szakasz:

A projekthez szervesen kapcsolódik a Sopron közigazgatási területén épülő 3,6 kilométer hosszú észak–nyugati elkerülő út. Az építkezés legfontosabb eleme az lesz, hogy a soproni Bécsi-domb alá alagutat fúrnak, így vezetve át a sztrádát a várostól északra fekvő, beépített részen.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170706_500_meter_hosszu_alagut_lesz_Sopronnal

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?