Hírek
46 jármű ütközött a lejegesedett úton, több ember meghalt Amerikában
46 jármű ütközött a lejegesedett úton, több ember meghalt Amerikában
Hirdetés

Legalább négy ember meghalt és többen megsérültek az Egyesült Államokban egy hatalmas, közel félszáz járművet érintő karambolban, közölte pénteken az ohiói állami autópálya-rendőrség.

Az autópályát egy szakaszon mindkét irányba lezárták a helyszínelés idejére. A rendőrség közlése szerint buszokkal szállították az embereket a baleset helyszínéről egy helyi létesítménybe, hogy ne fagyjanak halálra.

„A jelenlegi időjárás nem kedvez az autósoknak, most gyakran előfordulnak a nagy mennyiségű hóval vagy hófúvással járó viharok, ami veszélyessé teszi a közlekedést” – idézte az NBC NewsPurpura őrmestert. – szúrta ki az Index.

Purpura arra kérte az embereket, hogy maradjanak otthon, vagy tegyenek óvintézkedéseket, ha vezetniük kell, például erősen ajánlott a megszokottnál lassabban haladni. Az őrmester arra is felhívta a figyelmet, hogy ilyen körülmények között növelni kell a követési távolságot.

A hatóságok nem közöltek részleteket a halálos áldozatokról és a sérültek állapotáról. Az útviszonyok továbbra is nagyon veszélyesek, írja a Sky News.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés