Hirdetés

4 autó törött össze, és ehhez egyetlen hiba elég volt – videó
Hirdetés

A Subaru már nem tudta kikerülni az ütközést, így az Imprezán kívül még három autó törött össze.

Sokszor elhangzott már, hogy a balesetek jelentős része elkerülhető lenne, ha a sofőrök figyelmesebben vezetnének és betartanák a közlekedési szabályokat. Ez a két tétel nemcsak hazánkra igaz, úgy tűnik, a világ másik felén is ugyanúgy megállja a helyét. És a jelek szerint ott sem lehet elégszer elmondani mindezt.

Az alábbi felvétel Japán Mijagi prefektúrájában készült, az időbélyeg szerint még 2017 októberében. A videó első felében még úgy tűnik, egy sima autózásról van szó, ám a 25. másodperctől kezdve már jön a baj. A sorban előrébb haladó fehér autó sofőrje ugyanis úgy gondolta, letér az út jobb oldalán található parkolóhoz – azt azonban valószínűleg nem vette észre, hogy épp egy Subaru közelít felé.

Nincs kizárva, hogy az Ipreza sofőrje gyorsabban hajtott a kelleténél, az viszont biztos, hogy a fehér autó sofőrje figyelmetlenül gurult elé, ezzel pedig komoly balesetet okozott. A Subaru ugyanis nemcsak azt az autót találta el, de a mögötte haladó két járművet is – köztük azt, amelyik a felvételt is készítette.

Azt nem tudni, történt-e személyi sérülés, de azt a videóból is jól látni, hogy a légzsákok szerencsére kinyíltak.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20180124_baleset_japan_autos_video

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés