Hirdetés

Gondolkodtató
2,7 millió forintért is vehetünk jegyet a hungaroringi F1-futamra
2,7 millió forintért is vehetünk jegyet a hungaroringi F1-futamra
Hirdetés

Egy kisautó árát simán elköltheti a magyar futamra az a tehetős rajongó, aki igazán testközeli F1-élményben szeretne részesülni.

Nemrégiben írtunk arról, hogy idén a 14 évnél fiatalabb gyermekek ingyenesen látogathatnak ki a mogyoródi futamra, most pedig körbejárjuk egy kicsit a másik végletet, vagyis megnézzük, hogy mit tud a magyar versenyhétvégére váltható legfullosabb jegy.

Ez pedig nem más, mint az idén indított F1 Experiences szolgáltatás keretein belül elérhető Legend csomag, mely értelemszerűen háromnapos belépésre jogosít a július 28. és 30. között megrendezendő magyar F1 versenyhétvégére. A jegy birtokosai a szervezők által legjobbnak talált VIP-ülőhelyekről követhetik figyelemmel a szabadedzések, időmérők és a verseny történéseit, mely kényelmes ülőalkalmatosságok a célegyenesben találhatók, a nagy lelátókkal szemben, a boxok felett.

© F1 Experiences

Ezenkívül mindhárom nap lehetőség nyílik részt venni egy paddock és egy pitlane túrán, meg lehet tekinteni a komplett aszfaltcsíkot és még a pódium közvetlen közelébe is oda lehet jutni. A jegy mellé néhány F1-ajándék is jár, ezenkívül pedig a Legend csomag tulajdonosai egy exkluzív F1-partin is részt vehetnek, és természetesen korlátlanul fogyaszthatják a Paddock Clubban felszolgált étel- és italkülönlegességeket.

© F1 Experiences

A 4 éjszakás luxusszállodás elhelyezést is magában foglaló Legend csomag ára 2,73 millió forint, de ha esetleg szállásra nincs szükségünk, akkor akár már 2,2 millió forintból is megúszható ez a 3 napos hungaroringi F1-kaland.

© F1 Experiences

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170520_27_millio_forintert_is_vehetunk_jegyet_a_hungaroringi_f1futamra
 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés