Hirdetés

Hírek
2021-ig ingyenesen autózható az M4-es legfrissebb szakasza és az Egerhez vezető új gyorsforgalmi út
2021-ig ingyenesen autózható az M4-es legfrissebb szakasza és az Egerhez vezető új gyorsforgalmi út
Hirdetés

2020. július 20-án átadták az M25-ös autóút teljes szakaszát, mely az M3-as sztráda és Eger között létesít közvetlen gyorsforgalmi kapcsolatot – olvasható a NÚSZ honlapján.

Az új 14,5 kilométeres szakasz a korábban megépített 4 kilométeres szakaszhoz csatlakozik. Július 23-án az M4-es gyorsforgalmi út is– a Cegléd és Abony közötti rész megépítésének köszönhetően – egy 17,6 kilométeres szakasszal bővült. Ezzel gyakorlatilag elkészült a gyorsforgalmi út 62 kilométer hosszúságú, teljes Pest megyei összeköttetése az M0-ás körgyűrűtől Abonyig.

Az e-matrica rendszerbe tartozó gépjárművek (személyautók, motorok, autóbuszok) az M 25-ös autóutat és az az M4-es gyorsforgalmi út Üllőtől Abonyig tartó szakaszát 2021. január 1-ig díjmentesen használhatják.

Hirdetés

Az M4-es gyorsforgalmi út jelenleg a Liszt Ferenc 2 repülőtérre vezető úti csomópont, illetve az Üllői (Gyömrői) csomópont között (valamint Hajdú-Bihar megyében az M35–M4 elválási csomópont és a Berettyóújfalui csomópont között) díjfizetés ellenében vehető igénybe.

Forrás: nemzetiutdij.hu

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés