Hirdetés
Dashcam
2020 első napja: 2 piroslámpa, teleportálós sávváltás, stb. Ajánljuk Pofátlan(TAN)ításra
2020 első napja: 2 piroslámpa, teleportálós sávváltás, stb. Ajánljuk Pofátlan(TAN)ításra
Hirdetés

Mivel az elmúlt esztendőben több példa volt rá, hogy a rendőrséggel aktívan voltunk kénytelenek tartani a kapcsolatot, ezért úgy döntöttünk, hogy ajánljuk Pofátlan(TAN)ításra címmel fogjuk felhívni a figyelmet azokra az esetekre, amikor maximum az olvasóink által rögzített fedélzeti kamera felvételek alapján lehetne a rendőrségnek, hivatalból eljárást indítani a KRESZ-t szándékosan megszegő, renitens autósok ellen.

Sajnos nem kellett sokat várnunk, 2020 első napjának reggelén meg is érkezett az első ilyen felvétel, aminek a címébe már befűztük a rendőrség nem gyengén sikeres akciójának “fedőnevét”.

Olvasónk a Bécsi út – Szépvölgyi út kereszteződésétől kezdte tapasztalni a fehér Audi mindenre [email protected]ó viselkedését, amit egészen a város egy távolabbi pontjáig gyakorlatilag folyamatosan tapasztalt.

FRISSÍTÉS OLVASÓNKTÓL:

“Egy-egy komment alapján egy kis info: nem versenyeztem, én is meglepődtem, hogy 2x is újból felbukkant az autó. Fogalmam sincs hol állhatott meg, vagy merre ment amikor nem volt számomra látható.”

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája