Hirdetés

Hírek
200 métert sem tett meg a lopott autóval egy részeg férfi, máris balesetezett
200 métert sem tett meg a lopott autóval egy részeg férfi, máris balesetezett
Hirdetés

Nem végződött túl jól az év annak a kocsitulajdonosnak a számára, akit 2022. december 30-án reggel hat órakor a szomszédja azzal a hírrel hívott fel, hogy valaki összetörte az autóját. A baleset azonban nem csak őt érintette rosszul, hanem Tiszakécskét is, ahol az eset következtében másfél órás áramkimaradás volt.

A történet hajnalban kezdődött, amikor egy tiszakécskei férfi egy több órás baráti italozást követően hazafelé elindult, méghozzá gyalogosan. Út közben észrevett egy autót, amely nyitva volt, és jó ötletnek gondolta, ha azt kölcsönveszi, és úgy folytatja útját.

A helybéli azonban még 200 métert sem tudott megtenni, elvesztette uralmát a kocsi felett, lehajtott az útpadkára, majd egy felsővezetéket tartó oszlopnak ütközött, ami megdőlt, és áramkimaradást okozott.

Hirdetés

Az alkalmi sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a helyszínre érkező rendőrök vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Kiderült az is, hogy a 25 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a biztonsági övet se használta, így ellene – a büntetőeljáráson túlmenően – szabálysértési és közigazgatási eljárás indult.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés