Gondolkodtató
20 percig volt meg a friss jogosítványa egy kanadai sofőrnek
20 percig volt meg a friss jogosítványa egy kanadai sofőrnek
Hirdetés

A frissen szerzett jogosítványt meg szokták ünnepelni, de ennek a legextrémebb módját választotta egy 25 éves brit férfi, ami miatt el is vesztette a frissen szerzett papírt – írta a Caledon Enterprise, szúrta ki az Origo.

A fiatal férfi december végén alighogy kilépett az Orangeville-i vizsgaközpontból, úgy döntött, hogy megünnepli a jogsit, nem akárhogyan:

Bont egy sört, és azt útban hazafelé megissza. A sör hatására, vagy örömében rá is lépett a gázpedálra, és elszáguldott egy jelöletlen rendőrautó mellett – írta a portál.

Hirdetés

A rendőrök persze elfogták, mint kiderült, a megengedett 50 kilométer/óránál jóval gyorsabban ment, és észrevették az autóban a megbontott sört is. Az alkoholszonda is kimutatta az elfogyasztott szeszes italt, így alig húsz perc után a frissen szerzett jogosítványt be is vonták.

Nem is értem, miért gondolja valaki, hogy vezetés közben sört inni a járművében okos ötlet, nemhogy egy kezdő sofőr, akinek jól kellene ismernie a közlekedési szabályokat. – mondta Ian Michel a helyi rendőrségtől.

Borítókép: illusztráció

VIDEÓ: Ittasan cikázott a sofőr az M1-esen


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés