Hirdetés

Gondolkodtató
193-mal előzte meg a rendőrautót, majd jött a magyarázat
193-mal előzte meg a rendőrautót, majd jött a magyarázat
Hirdetés

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a hétvégén Tolna vármegye főútjain a szokásos napi szolgálatukat teljesítették. Ennek során szombaton délután a 61-es főúton mozgó ellenőrzés volt a feladatuk. A sokat látott rendőrök maguk is megdöbbentek, amikor azt észlelték, hogy egy kocsi nagy sebességgel éppen a szolgálati autót előzi meg.

Hirdetés

A traffipax sem gyakran mér ekkora sebességet. A sofőr ugyanis a megengedett 90 kilométer/órás sebesség helyett 193-ral száguldott Tamási irányába.

A rendőrök a szabályszegő után eredtek, akit végül sikerült megállítaniuk. A sofőr rögtön elismerte a gyorshajtást, azt mondta, hogy egy megbeszélésre siet, ezért hajtott gyorsan.

A férfi a helyszínen rögtön rendezte is POS terminálon keresztül a több, mint negyedmilliós – 260.000 forintos – büntetést. A bírság mellett azonban 8 közlekedési büntetőpontot is elkönyveltek neki. – közölte a police.hu

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés