Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Videó – 180-nal csapódott oszlopnak a 20 éves sofőr Eplénynél, kettészakadt az autó


SOS Mobilgumis
hirdetés

Az RTK Klub híradójából tudhattunk meg részleteket a vasárnapi halálos balesetről, ami Gyulafirátót és Eplény közt történt -írja az index.hu

Az RTL információi szerint a 20 éves, zirci sofőr 180 km/órával hajtott, amikor lesodródott a 82-es főútról, és egy oszlopnak csapódott.

A sofőr kirepült az autóból, életét nem tudták megmenteni. Az autó utasát mentőhelikopterrel vitték kórházba, súlyos sérüléseket szenvedett, de stabilizálták az állapotát.

A Híradónak a sofőr egyik barátja azt mondta, a fiatal sofőr építkezéseken dolgozott, abból gyűjtötte össze a kocsira való pénzt. Néhány hónapja vette meg, ekkor szerzett jogosítványt is.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

A helyszíni felvételeket nézve úgy tűnik, mintha két autó szenvedett volna balesetet, pedig ez ugyannak a BMW-nek a roncsa, de az ütközés erejétől kettészakadt az autó. A sofőr felőli oldalból semmi nem maradt.

A 82 főút ezen a szakaszát pár éve újították fel, nagy forgalmat bonyolít. Gyakoriak rajta a száguldozók, a veszélyesen előzgetők, és szinte minden napra jut egy-egy baleset is.

A rendőrség szerint a gyorshajtás az egyik leggyakoribb oka a baleseteknek, idén már körülbelül 2400 sérüléssel járó baleset történt emiatt.

Forrás: index.hu: Videó: RTK Klub

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek