LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

A 17 millióba került szentendrei P+R sártengert feldíszítették

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Mint azt a szentendrei körkép megírta,

Befejeződött a szentendrei HÉV-végállomás melletti/mögötti P+R parkoló építésének első üteme – közölte honlapján az önkormányzat.

A beruházás 17 millió forintból valósult meg, amelynek keretében zúzott kővel borított parkolófelületet alakítottak ki mintegy 3000 négyzetméteres területen, talajcserével.

Jelenleg sajnos inkább egy sártengerre hasonlít, mint parkolóra.

 

Fotó: Facebook

Közölték, ezzel megvalósult a P+R parkoló megvalósításának első része, a fejlesztés pedig még idén folytatódik. A tervek szerint következik a Vasúti villasor felújítása és az út kopórétegének cseréje a 11-es úti becsatlakozásnál, illetve az ún. 1. körforgalom kiépítése is, mindez pályázati forrásból.

A helyiek erősen irónikus lelkesedéssel fogadták a parkolót:

Cinikus módon lampionokat is applikáltak:

Mégis meddig terjesztik ki a fizetős zónákat Budapesten?

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?