Hirdetés

Hírek
16 éves fiú volt a 17. kerületben üldözött autó volánja mögött – Menekülés közben egy rendőrt is elsodort
16 éves fiú volt a 17. kerületben üldözött autó volánja mögött – Menekülés közben egy rendőrt is elsodort
Hirdetés

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, komoly autósüldözés szemtanúi lehettek éjjel a 17. kerület lakói. Azóta kiderültek a részletek is. A volán mögött egy 16 éves ült, a gyalogost az egyik járőr ütötte el.

A Telex.hu információi alapján elsőként azért akarták megállítani az autóst, mert az a forgalommal szemben közlekedett Budapesten, a XV. kerületi Páskom parknál az egyirányú úton. A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a sofőr a XV. kerületi megállítási kísérletre továbbhajtott, sőt, nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Több rendőri egység is követni kezdte a száguldozó sofőrt, aki a jelzéseket is figyelmen kívül hagyta.

Ezután még egy rendőrautónak nekiütközött, majd innen is továbbhajtott, végül hajnali 3 óra körül egy XVII. kerületi mellékutcában sikerült megállítaniuk.

Ekkor derült ki, hogy az autóban hárman utaztak, a sofőr egy 16 éves fiú volt, akinek nincs jogosítványa.

„Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati gépkocsi elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja.”

-Közölték.

Hirdetés

 

Forrás: Telex.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x