Hirdetés

Hírek
Egy autós, 2 baleset – 30 perc alatt
Egy autós, 2 baleset – 30 perc alatt
Hirdetés

Életveszélyes állapotban vitték kórházba azt a Zuglóban balesetet szenvedett férfit, aki ellen korábban testi sértés miatt elfogatóparancsot adtak ki, egy másik baleset kapcsán segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja merült fel, illetve a szabálysértési elzárását sem kezdte meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki autójával 2022. október 6-án 19 óra 15 perc körül a XIII. kerületi Béke utcában haladva, sávváltás közben összeütközött egy vele azonos irányban közlekedő segédmotoros kerékpárral.

A kétkerekű emiatt a járdán lévő parkolásgátló oszlopnak csapódott, vezetője pedig könnyű sérüléseket szenvedett, a kocsi vezetője azonban megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Az autós fél órával később már a XIV. kerületi Hungária körúton járt, amikor a belső sávban nekiment a kiemelt szegélynek, majd az út melletti füves területre felhajtva kidöntött egy közlekedési táblákat tartó oszlopot, végül pedig az oldalára borulva az úttesten állt meg.

A járművet vezető R. Tamást a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda bűncselekményi értéket mutatott.

Hirdetés

Fotó: police.hu

A rendőrök a történtek tisztázása során megállapították, hogy a 37 éves férfival szemben a bíróság elfogatóparancsot adott ki testi sértés miatt, valamint a Bicskei Rendőrkapitányság szabálysértési elzárása céljából büntetés-végrehajtási intézetbe történő szállítását rendelte el.

R. Tamás gyanúsítotti kihallgatására – állapota miatt – még nem került sor, a XIII. kerületi rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó és borítókép: police.hu

Így a YouTube-on is megjelensz👇

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x