Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Vizsga közben halálra gázolt egy oktatót a tanpályán a 68 éves tanulóvezető


SOS Mobilgumis
hirdetés

A lengyel nő feltehetően összekeverte a féket és a gázt. -írja a 24.hu

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

A tanulóvezetői vizsgája közben halálra gázolt egy 35 éves oktatót egy 68 éves nő a lengyelországi Rybnik városában – jelentette a helyi sajtó. A baleset a tanpályán történt. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A baleset hétfőn történt, nagyjából délután fél kettőkor, amikor a nő a második vizsgafeladatot hajtotta végre: egyenesen kellett haladnia előre, majd hátra. A tanulóvezető azonban elvesztette az irányítást az autója felett, és nagy sebességgel elgázolta a pályánál álló oktató, majd kidöntött egy kisebb tuját, és végül nekicsapódott egy parkoló autónak.

A hatóságok csak annyit közöltek, hogy még vizsgálják a baleset körülményeit. A nyomozók bekérték a tanpályán és az autókban lévő kamerák felvételeit, vizsgálják, hogy műszaki hiba állhat-e a háttérben az autó állapotát, valamint azt, hogy az oktató betartotta-e a szabályokat.

A TVN24 lengyel televízió a helyszínen úgy értesült, hogy a baleset azért történt, mert a nő összekeverte a pedálokat, és a fék helyett véletlenül a gázpedálba taposott bele. A nő a beszámolók szerint sokkos állapotban került, és nyugtatókat kellett adni neki, és emiatt a rendőrök nem tudták kikérdezni.

Az egész Lengyelországot megrázó eset után többen is felvetették, hogy vissza kéne állítani azt a szabályt, hogy az oktatónak vizsga közben is a tanulóvezető mellett üljön. Jelenleg ugyanis az oktató kívülről figyeli a vizsgát.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

A meghalt oktató egyébként egy másik tanulóval foglalkozott, amikor a nő elgázolta. A férfi temetését szombaton tartják.

A kiemelt képen az autó, amivel a tanulóvezető halálra gázolt az oktatót. Fotó:TVN24

Forrás: 24.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek