Hirdetés

Gondolkodtató
Videón az autófeltörés! Kattant a bilincs…
Videón az autófeltörés! Kattant a bilincs…
Hirdetés

A kamera felvette, a rendőrök pedig pillanatok alatt beazonosították a 36 éves kecskeméti tolvajt, akit tegnap elfogtak és őrizetbe vettek a megyeszékhely rendőrei.

Bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra egy helvéciai férfi 2022. szeptember 10-én délután, miszerint egy ismeretlen személy betörte a parkoló autójának ablaküvegét és ellopta a kocsiból a pénztárcáját, amiben 40.000 forint és a bankkártyája volt.

Fotó: police.hu

A nyomozás során arra is fény derült, hogy másik három gépkocsifeltörésért is felelős a férfi, melyeket idén tavasszal követett el társával. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki a tolvajt a lopásokért és kezdeményezik a letartóztatását. – írja a police.hu

Fotó és borítókép: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök beszerezték a környék kameráinak felvételeit, melyeket megnézve azonnal beazonosították a gépkocsifeltörőt. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök számára, korábban számtalan alkalommal intézkedtek vele szemben.

A nyomozók – a tolvaj elszámoltatása érdekében – a lakóhelyéhez vonultak, azonban a gyanúsított megneszelte az akciót és elmenekült. A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a 36 éves helybéli ellen, aminek eredményeként tegnap elfogták és őrizetbe vették.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x