Videón, ahogy egy ittas autós félfrontálisan ütközött egy szabályosan haladóval

Videón, ahogy egy ittas autós félfrontálisan ütközött egy szabályosan haladóval

2021-09-20 Facebook
Hirdetés

Fedélzeti kamera rögzítette, ahogyan egy autós áttért a szembesávba és félfrontálisan ütközött egy ott szabályosan haladóval.

A 112pressnek nyilatkozott az a férfi, akinek a fedélzeti kamerája rögzíttete a balesetet. A férfi elmondta, hogy  a baleset okozója már kilométerek óta kacsázott autójával és több járművet is leszorított.  Értesítette a 112-t, ám a rendőröknek már nem volt idejük megállítani az autóst, az félfrontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Forddal.

A balesetet okozó nőnél alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Nehezen lehetett vele csak kommunikálni, beszéde elnyújtott és vontatott, gesztikulációja darabos volt.

-derült ki a riportból.

A balesetben szerecsére személyi sérülés nem történt, ám a felvételt rögzítő férfi elmondása szerint a korábbi szituációknál is csak azért nem történt baleset, mert azok a járművezetők, még éppen el tudták rántani a kormányt az autójával cikázó nő elől.

A Ford hivatásos sofőrként dolgozó vezetője szomorúan nyilatkozta, hogy autóján a napokban végeztek nagyobb volumenü szervizelést, alkatrészcserét és nem biztos abban, hogy a biztosító ezt figyelembe veszi az idős autónál. Annak örült, hogy sérülés nélkül megúszták az esetet.

Hirdetés

Mélységesen  elítélte az ittasan volán mögé ülő nőt, azt mondta, hogy ilyesmire nincs mentség és örüljön, hogy senkit nem gázolt halálra.

 


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Forrás: 112press

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés