Hirdetés
Gondolkodtató
Videón, ahogy az elválasztó sávba csapódik egy autó az M0-áson. Ittas volt a sofőr
Videón, ahogy az elválasztó sávba csapódik egy autó az M0-áson. Ittas volt a sofőr
Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt az M0-s autóúton egy autós jól láthatóan össze-vissza haladt az autójával, majd rövid cikk-cakk után becsapódott az elválasztó sávba. Szerencsére mást nem tarolt le. Mint kiderült, 0,9-es véralkoholszintje volt, így azonnal elvették a helyszínen a @police_hu munkatársai a jogosítványát. – írta meg a Magyar Közút Instagram oldalán. Hozzátették:

“Na de mit jelent, hogy valakinek 0,9-es a véralkoholszintje? A leírások alapján jelentősen lassulnak a reflexek, a mozgás bizonytalanná válik, és bár a beszédkészség változatlan, a felfogás romlik. Az egyensúlyérzék jelentősen csökken, sokaknál a fókuszálás is romlik és az ítélőkészséget is megsínyli az alkoholbevitel.

És még egy dolog: ha baleset vagy bármilyen más ok miatt egy sárga villogóval felszerelt járművet láttok, kérjük, időben kerüljétek ki. Az útellenőrünk sem volt túl nagy biztonságban, míg a baleset helyszínén kiépítette a terelést, pedig elég nagy sárga villogó nyíl működött a járművön, mégis, volt aki az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt…”

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája