Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Záróvonalon előzés, száguldozás, majd randi a pirosnál
VIDEÓ: Záróvonalon előzés, száguldozás, majd randi a pirosnál
Hirdetés

Talán kevés szánalmasabb dolog van annál, mint amikor egy autós akár szabályokat is átlépve, megelőzi a másikat, tolja neki, ami a csövön kifér, majd a pirosnál becsorog mellé a megelőzött autó, aki végig szabályosan, normál tempóban haladt.

Az alábbi felvételt olvasónk készítette a 17. kerületben. Balról, záróvonalat átlépve, nagy sebességgel előzte meg egy kis dobozos autó. Ráadásul az egész előzésbe még egy gyalogátkelő is becsúszott. Mázli, hogy gyalogos nem kelt át épp rajta, mert nem valószínű, hogy sikerült volna megállni.

A felvétel még pár másodpercig folytatódik, a száguldozó autós hamar eltűnik a látótérből, autósunk pedig folytatja útját békésen, szabályosan. Aztán láss csodát! Pár száz méterrel arrébb piros a lámpa és ki várakozik ott? Bizony, Ő…

A videó is jól szemlélteti, hogy pont semennyit nem nyert a tahóságával és a veszélyes közlekedési stílusával, ráadásul még csak nem is egy több száz lóerős szupercsodában ült, amiben nehéz megállni, hogy az ember ne lépjen picit oda az üres úton.

Hirdetés

 


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások