Hirdetés

Hírek
Videó – Vezetés közben a mobilját nyomkodta egy Bajára tartó busz sofőrje
Videó – Vezetés közben a mobilját nyomkodta egy Bajára tartó busz sofőrje
Hirdetés

A busz éppen Baja felé tartott, és tele volt, nagyjából 50-en utaztak rajta, ráadásul épp az 51-es úton haladt, ahol egyébként is sok a baleset. Az RTL Klubnak egy szakértő azt mondta, hiába gyakorlott egy sofőr, váratlan helyzetben kevés, ha csak egy kézzel fogja a kormányt.

Az esetet az egyik távolsági busz utasa vette videóra. A felvételen az látható, amint a sofőr vezetés közben – ahelyett, hogy az utat figyelné – a telefonját nyomogatja. Úgy tűnik, a sofőr épp chatel valakivel, mert bal kezével szinte megállás nélkül gépel, és csak a jobb kezével fogja a kormányt.

Az RTL Klub Híradója szerint a videózó utas azt állította, hogy bár senki nem tette ezt szóvá, sokan életveszélyben érezték magukat.

Az üzemeltető Dél-alföldi Közlekedési Központ azt közölte, a sofőrrel szemben megtették a szükséges intézkedéseket. A rendőrség eljárást indít az ügyben.

Te szoktál vezetés közben mobilozni? Nézd meg egy korábbi cikkünket, ha esetleg lemaradtál róla,  garantáltan nem fogsz többet a telefonért nyúlni vezetés közben…

Forrás: https://rtl.hu/rtlklub/hirek/telefonjat-nyomkodta-a-buszsofor-eljarast-inditottak-ellene

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x