Hirdetés
Hírek
Videó – Vadkamera buktatta le a férfit, aki autójából pakolta ki zsákokban a szemetet
Videó – Vadkamera buktatta le a férfit, aki autójából pakolta ki zsákokban a szemetet
Hirdetés

Ezek soha nem fogynak el? Egy a youtube-ra csütörtökön feltöltött videó különösen vérlázító szemetelést örökít meg – tette közzé a ragazze.hu

 A felvételen az látszik, ahogyan egy Citroen kombiból nagy mennyiségű háztartási hulladékot pakol ki valaki, Budapest tizennyolcadik kerületében.

Amikor az űzött vad módjára, roppant óvatosan mozgó fiatalembert egy közeledő autó megzavarja munkálkodása közben, visszateszi a cuccot a kocsiba, hogy aztán újra kidobja.

Emberünk volt annyira lúzer, hogy a vadkamerával nem számolt…

A videó feltöltőjének jogos indulattól fűtött szavai arra is rámutatnak, hogy csak Pestszentlőrincen két hulladékudvar is várta volna a szemetelő zsákjait. Ingyen.

Hirdetés

A [email protected]@ny éppen kipakolja a szemetét közterületre, délben, mert nem szégyenlős. Én, legalább kettő helyet tudok a kerületben, ahol ‘ingyen’ leteheted a szemetedet… (Gratulálok, minden hasonló tetteddel rombolod a környezetet, és az emberek morálját is. És ez által, mindig egy kicsit rosszabb hely lesz ez az ország…. Imádkozzál hogy ne találkozzunk!) – írja a videó feltöltője.

Forrás: ragazze.hu
MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája