Velünk tartasz?VIDEÓ: Útban volt neki a Suzuki, ezért rádobott egy kötelet és elvontatta – A vontatott autóban komoly kár keletkezett

VIDEÓ: Útban volt neki a Suzuki, ezért rádobott egy kötelet és elvontatta – A vontatott autóban komoly kár keletkezett

2021-01-04 Facebook
hirdetés

A rongálás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki elvontatta a műhelye megközelítését akadályozó gépkocsit, így abban kárt okozott.

A vádirat szerint egy tatabányai telephelyen lévő műhelyhez vezető úton állt meg 2020. június 22. napján egy személygépkocsi. Az elkövető úgy ítélte meg, hogy a személygépkocsi a műhely megközelítését akadályozza, ezért egy vontatókötelet rögzített a saját autójára és az akadályozó személygépkocsira,

majd azt elvontatta a telephelyen kívülre. A vontatott gépjármű 1-es sebesség fokozatban volt, ezért a lendkereke, és a tengelykapcsoló szerkezete meghibásodott.

Az elkövető 195.000,- Ft kárt okozott a vontatott járműben.

A tatabányai rendőrség nyomozását követően az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a vádlottal szemben, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze arra, hogy a sértett kárát térítse meg.

hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: