hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Traktor gumijának ütközött, majd visszapattant róla a Peugeot Körmenden

VIDEÓ: Traktor gumijának ütközött, majd visszapattant róla a Peugeot Körmenden

2021-01-08 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A 8-as főúton haladt Vasvár irányába egy Peugeot személyautó, amikor a szemből érkező Massey Ferguson traktor vezetője forgalmi okból fékezett és elmondások alapján a szerelvény “bebicskázott”. – közölte a 112press.hu

A személyautó a traktor gumijának ütközött, majd arról visszapattanva az eredeti menetirányához képest hátrafelé sodródva padkának ütközött és a járdán az oldalára borulva állt meg.

Fotó: 112press.hu

Az autó vezetője és utasa megsérült a balesetben, őket körmendi tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították őket. A portál információi szerint egyikőjük súlyos sérülést szenvedett.

A 8-as főúton teljes útlezárás mellett zajlott a helyszíni szemle és a műszaki mentés, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki Körmend belterületén.

A baleset időpontjában szállingózott a hó és 0 Celsius fok körüli hőmérséklet volt, az út nedves volt, tehát nem havon, vagy jégen csúszott meg a traktor.

Fotó: 112press.hu

A traktor vezetője a 112press.hu kérésére szűkszavúan válaszolt. Szerinte nem lógott át a másik sávba a traktor kereke. Az eset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

hirdetés

Borítókép: 112press.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK