Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A telefonját nyomkodta a sofőr, ezért nem vette észre, hogy a sínre lóg az autója
VIDEÓ: A telefonját nyomkodta a sofőr, ezért nem vette észre, hogy a sínre lóg az autója
Hirdetés

Súlyosan megsérült csütörtökön este egy Mercedest vezető hölgy, akinek az autóját letarolta a Zalaegerszegre tartó személyvonat Vasváron. A baleset oka nagyon tanulságos.

A 112Press információja szerint a Papmalmi úton haladó autós a vonat érkezése előtt áthajtott a fénysorompóval biztosított átkelőn, majd egy másik jármű mögött, a 8-as főút előtt megállt.  Azt nem tudni, hogy a fénysorompó ekkor fehéren, vagy pirosan villogott. A másik jármű kikanyarodott a főútra, a Mercedes vezetője azonban még nem indult, mert a telefonján nézett valamit.

A sofőr nem tudta, hogy az autójának a hátulja még a sín közelében van. A Szombathelyről Zalaegerszegre közlekedő személyvonat vezetője vészfékezett, amikor észlelte a személyautót, de a mozdony ütközött a Mercedes hátuljával és megperdítette az autót, aminek az orr része végigkarcolta a lassuló vonat jobb oldalát.

A személyautót vezető középkorú nő súlyosan megsérült, de eszméleténél volt, amikor vasvári és körmendi tűzoltók kiszabadították a roncsból. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Hirdetés

 

Forrás: 112Press


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája