Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Segway-ekkel bővült a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járműparkja
VIDEÓ: Segway-ekkel bővült a Nyíregyházi Rendőrkapitányság járműparkja
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársainak kiemelt feladata garantálni a megyeszékhely közterületein tartózkodók biztonságát, pihenésük és szórakozásuk zavartalanságát.

A rendőrök ennek érdekében minden szolgálati formában jelen vannak úgy a belvárosban, mint a turisztikai szempontból frekventált, de a városon kívül eső területeken. Biztosítják a közrendet és a közbiztonságot gépkocsizó, motoros- és gyalogos szolgálatellátással, a zöldövezetekben lovasrendőrök is járőröznek rendszeresen.

A nyíregyházi rendőrök eszköztára a Készenléti Rendőrség jóvoltából a napokban bővült négy Segway Ninebot modern közlekedési eszközzel, amelyeket kifejezetten a belvárosban, és az üdülőövezetekben alkalmazhatnak hatékonyan.

Fotó: police.hu

A lakosság és a turisták szubjektív közbiztonságérzetét erősíti a látványos rendőri jelenlét, és a modern közlekedési eszközökkel történő szolgálatellátás közvetlenebb kapcsolatfelvételt biztosít azok számára, akik a rendőröktől kérnének segítséget, tájékoztatást.

Az új típusú, rendőrségi jelleggel ellátott közlekedési eszközöket a rendőrök védőfelszerelésekkel -térd- és könyökvédő, speciális fejvédősisak- kiegészített egyenruhában használják a nyári turisztikai idény végéig.

Hirdetés

 

 


KAPCSOLÓDÓ:

Kerékpáros mentőket is bevet az OMSZ, hogy gyorsítsa a bajbajutottak mentését


Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x