Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Őt maximum a HÉV tudta volna megállítani – Hány szabályt is szegett meg?
VIDEÓ: Őt maximum a HÉV tudta volna megállítani – Hány szabályt is szegett meg?
Hirdetés

Megértjük, hogy a karácsonyi készülődés sokaknak rohanással telik, főleg egy olyan időszakban, ahol a vírus miatt bevezetett szabályozás előírja, hogy érj haza este nyolcig, de azért a rohanásnak is van egy határa úgy gondoljuk.

Alig pár órája tettük közzé az ORFK legújabb felvételét, mellyel szeretnénk felhívni a járművezetők figyelmét, hogy mennyire veszélyes játékot játszanak azok a sofőrök, akik szándékosan szegik meg a szabályokat, vagy éppen ittasan, drogosan vezetnek. Persze tudjuk, hogy sajnos épp ezeket a sofőröket nem fogják meghatni az ilyen videók, mi mégis hiszünk benne, hogy ha legalább egy ember elgondolkodik, azon mit okozhat már nyertünk.

Itt van például ez a felvétel, melyet  olvasónk kamerája rögzített. Nos az ilyen manőverek láttán tényleg értetlenül állunk és elképzelni sem tudjuk mi lehet valakinek ennyire sietős.

A kanyarodó sávban várakoznak az autósok, hiszen a lámpa piros, ahogyan a HÉV átjáró lámpája is. Ebben a sávban ácsorog egy rövid ideig a dobozos autós is, egészen addig míg meg nem unja.

Ekkor ugyanis úgy dönt kiáll a sorból és piros lámpák ide vagy oda, ő bizony bekanyarodik.

Na ő az a fajta autós, akit maximum a HÉV állíthatott volna meg abban, hogy véghez vigye “ördögi tervét”.

Hirdetés

 


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások