Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Összekarcolta az autót, mert szerinte túl közel állt, pechére a Tesla kamerája mindent rögzített
VIDEÓ: Összekarcolta az autót, mert szerinte túl közel állt, pechére a Tesla kamerája mindent rögzített
Hirdetés

Ez a sunyi tett szerencsére nem maradt büntetlenül, hála a Tesla úgynevezett Sentry módjának, aminek lényege, hogy a jármű parkolása közben figyeli a környezetet, és ha az érzékelők potenciális veszélyt észlelnek, akkor az autó kamerái elindítják a videórögzítést.

Az alábbi, Egyesült Királyságban készült videón látszik is, hogy milyen hasznos kis találmány ez – szúrta ki a hvg.hu. Egy hölgy úgy érezte, hogy meg kell leckéztetnie az autója mellé parkoló Tesla sofőrjét, így egy kulcs segítségével összekarcolta a járművet mielőtt beszállt volna saját autójába. Pechére a Sentry mód aktív volt és bizony rögzítette az esetet. A károsult csak hazaérve vette észre, hogy mi történt autójával, ekkor nézték vissza a felvételeket abban bízva, hogy látszódik a tettes.

Szerencséjük volt, a felvételen ugyanis tökéletesen látszott az elkövető arca, az autójának a rendszáma és maga a cselekedet is, így a rendőrségnek nem volt nehéz dolga.

A nő azt mondta, hogy szerinte a Tesla sofőrje túl közel parkolt az ő autójához, ezért érezte, hogy szükséges megbüntetnie. A rongálásért a nőnek közel 1100 font – 480 ezer forint – pénzbírságot kell megfizetnie a Model 3 tulajdonosának.

Hirdetés

 

Forrás: Analysis TV

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x