VIDEÓ: Négy rendőrautóval üldöztek tegnap egy bódult állapotú, jogsi nélkül vezető autóst

VIDEÓ: Négy rendőrautóval üldöztek tegnap egy bódult állapotú, jogsi nélkül vezető autóst

2020-04-01 Facebook

Autós üldözésnek lehettek szemtanúi tegnap a kecskemétiek. Egy piros színű Volkswagen személyautó egy rendőri intézkedés során nem húzódott félre, és elmenekült a hatóságok elől.

A rendőrök tegnap kora délután intézkedés alá akartak vonni a személygépkocsit, ám a jármű vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva nem állt meg, ezért az egyenruhások utána mentek. A szolgálati gépkocsihoz további rendőri egységek csatlakoztak annak érdekében, hogy megállítsák a menekülő autót.

Haladása során a Volkswagen egy vasúti töltésen haladt át, ahol a jármű megsérült, mozgásképtelenné vált. A kocsi 24 éves vezetőjét és két utasát a járőrök előállították.

Az egyenruhások megállapították, hogy a kunszentmiklósi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószer befolyása alatt vezetett, ezért a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított járművezetés bódult állapotban bűntett gyanúja miatt. A 20 éves kunszentmiklósi és a 27 éves dencsházai utassal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeznek, ugyanis a férfiak a veszélyhelyzet miatt kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályait megszegték.


 

Forrás: Kecskeméti Televízió


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés