VIDEÓ: Mi volt az ok erre? Ha eljut hozzád a videó, írd már meg…

VIDEÓ: Mi volt az ok erre? Ha eljut hozzád a videó, írd már meg…

2019-12-05 Facebook

Szokásos délutáni dugó a Szentendrei úton befelé. A legtöbben sorolnának be a békásmegyeri lakótelep irányába és mivel egy sáv kanyarodik balra, ezért minden áldott nap mindenki szív, az is, aki egynesen menne tovább a városba.

Olvasónk azt látta, hogy a BMW-s úriember a szokásosnál is jobban tolakszik be, de szinte annyira, mintha a WC-re kéne neki sietnie. Centizgeti az autókat, próbálja őket minden erejével rávenni, hogy beengedjék.

A történet végére kiderül, hogy valaki annyira kihúzta nála a gyufát, hogy fogta, bevágott elé, megállította, kiszállt és megpróbálta kirángatni a megállított autó vezetőjét.

Persze mögötte mindenki érjen rá, hiszen ő most “leszámol” valakivel.
Mi ad arra okot, hogy a dugóban elkezdj furakodva üldözni valakit?

Komolyan érdekelne és le is közölnénk szivesen, hogy mi a franccal lehet ennyire kihúzni valakinél a gyufát.


Olvasónk ezt írta:

Sokat gondolkodtam, hogy elküldjem-e nektek ezt a videot, vagy sem, de így két nap után sem teljesen tértem magamhoz az esetből. Tudom előre, hogy lesznek nem kevesen, akik leszedik rólam a szenteltvizet, mert a video elején miért nem engedtem be, de megmondom őszintén, egyszer-egyszer ennyire beleállok az utolsó pillanatban tolakodva besorolók pofátlanságába.

Alapvetően (100-ból 95 alkalommal) a zippzár elvet hagyom érvényesülni, de itt épp nem ez történt. Ennyit arról, hogy majd jól a szememre fogják hányni.

Ha megnézitek a videót, láthatjátok, hogy a célpont szerencsére nem én voltam, de akkor ott nekem is remegett a kezem a kormányon, hogy mi van ha nekem ugrik ki az autóból.

A felvételen már nem látszik, mert elmegyünk mellettük, de a belső sávban keresztben megállva kipattant az autóból, és megpróbálta kirángatni a megállított autó vezetőjét.

Nem tudom sikerült-e neki, mert a forgalom haladt, nem tudtam hátrafelé figyelni.

Mindenesetre sok ezer km-nyi autós, és motoros rutinnal a hátam mögött azóta is félek a körülöttem autózóktól. Mi van, ha legközelebb engem szemel ki egy ilyen barom? 🙁 “MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Segítünk az átállásban