Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Meg tudott volna állni az autós, de nem tette, inkább letörte a sorompót és elhajtott
VIDEÓ: Meg tudott volna állni az autós, de nem tette, inkább letörte a sorompót és elhajtott
Hirdetés

A 88-as főút egyik vasúti átjárójánál lévő fénysorompót sajnos már rengetegszer törték le figyelmetlen járművezetők. Sajnos az alábbi felvételen látható autós is csak gyarapította az esetek számát.

A videót a 112press egyik olvasója készítette. Az átjáróhoz közelítő autós a felvétel alapján nem haladt nagy sebességgel és bőven meg tudott volna állni időben még a sorompó lezáródása előtt. A sofőrnek azonban jól láthatóan esze ágában sem volt, helyette megpróbálta kikerülni azt.

Sajnos még ahhoz sem volt elég ügyes, így sikerült ismét eltörni a már oly sokszor helyreállított sorompót. A sofőr az eset után picit lassított, majd folytatta útját, mintha misem történt volna.

Hirdetés

 

Azt fontos megjegyezni, hogy ezek a berendezések biztonsági okok miatt szándékosan úgy vannak kialakítva, hogy szükség esetén könnyen törjenek és ne okozzanak kárt sem járművekben, sem az azzal közlekedőkben. Illetve kevesen tudják, de azok a sorompók, amiket gyakran törnek le már kamerával is fel vannak szerelve.

Nem volt ez másként a videóban szereplő berendezéssel sem és a lap információi szerint a törésérzékelővel összekötött fénysorompó-kamera rögzítette is az estet.

 

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x